Menukaarten

Menukaart

Voorgerechten - Antipasti

Pane e olive

7,50

Battuta di Manzo

16,50

Rund Carpaccio met dressing van de chef

Melenzane alla Parmiggiana

15,50

Vitello Tonnato

16,50

Dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus

Gamberi All’aglio

17,50

Gebakken garnalen met knoflook peterselie en witte wijn

Verse Huisgemaakte pasta - Primi piatti

Lasagna alla bolognese

16,00

Pasta uit oven met klassieke Bolognese saus

Crespelle alla Fiorentina

18,50

Pannenkoeken gevuld met ricotta, spinazie bechamelsaus porcini paddestoelen en Parmezaanse kaas

Ravioli burro , salvia en parmiggiano

18,50

Vierkante pasta gevuld met ricotta ,spinazie, saus van boter
salie en Parmezaanse kaas

Penne alla Siciliana

19,50

Pastabuisjes met verse tomaten, zwaardvis, pijnboompitten

aubergine , rozijnen en basilicum

Paccheri con Salsiccia e Porcini

19,50

Grote buisvormige pasta met varkensvlees en eekhoorntjesbrood

Hoofdgerechten - Secondi

Hoofdgerechten zijn inclusief bijgerechten van seizoensgroente

Filetto di Manzo con porcini e tartufo

32,00

Ossenhaas met eekhoorntjesbrood en truffel

Baccala'

Gebak Kabeljauw met crème van prei en bisque van garnalen

Filetto di Branzino

26,50

Zeebaarsfilet met tomaatjes, witte wijn en peterselie

Saltinbocca alla Romana

28,50

Kalfslapjes met parmaham en salieblaadjes

Huisgemaakte nagerechten - Dolci

Tiramisu

9,00

Klassik dessert van mascarpone, koffie en cacao

Torta di Limone

9,00

Citroen taart

Torta di cioccolato

9,00

Warme Chocoladetaart