Menukaart
Voorgerechten - Antipasti
Pane e olive
€ 7,50Battuta di Manzo
€ 16,50Rund Carpaccio met dressing van de chef
Melenzane alla Parmiggiana
€ 15,50Vitello Tonnato
€ 16,50Dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus
Gamberi All’aglio
€ 17,50Gebakken garnalen met knoflook peterselie en witte wijn
Verse Huisgemaakte pasta - Primi piatti
Lasagna alla bolognese
€ 16,00Pasta uit oven met klassieke Bolognese saus
Crespelle alla Fiorentina
€ 18,50Pannenkoeken gevuld met ricotta, spinazie bechamelsaus porcini paddestoelen en Parmezaanse kaas
Ravioli burro , salvia en parmiggiano
€ 18,50Vierkante pasta gevuld met ricotta ,spinazie, saus van boter
salie en Parmezaanse kaas
Penne alla Siciliana
€ 19,50Pastabuisjes met verse tomaten, zwaardvis, pijnboompitten
aubergine , rozijnen en basilicum
Paccheri con Salsiccia e Porcini
€ 19,50Grote buisvormige pasta met varkensvlees en eekhoorntjesbrood
Hoofdgerechten - Secondi
Hoofdgerechten zijn inclusief bijgerechten van seizoensgroente
Filetto di Manzo con porcini e tartufo
€ 32,00Ossenhaas met eekhoorntjesbrood en truffel
Baccala'
Gebak Kabeljauw met crème van prei en bisque van garnalen
Filetto di Branzino
€ 26,50Zeebaarsfilet met tomaatjes, witte wijn en peterselie
Saltinbocca alla Romana
€ 28,50Kalfslapjes met parmaham en salieblaadjes
Huisgemaakte nagerechten - Dolci
Tiramisu
€ 9,00Klassik dessert van mascarpone, koffie en cacao
Torta di Limone
€ 9,00Citroen taart
Torta di cioccolato
€ 9,00Warme Chocoladetaart