Menukaarten

Menukaart

Voorgerechten - Antipasti

Pane e olive

8,50

Brood en olijven

Battuta di Manzo

17,50

Rund Carpaccio met dressing van de chef

Melenzane alla Parmiggiana

17,00

Aubergine uit oven met Parmezaanse kaas, tomaten en basilicum

Vitello Tonnato

17,00

Dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus

Gamberi All’aglio

18,00

Gebakken garnalen met knoflook peterselie en witte wijn

Verse Huisgemaakte pasta - Primi piatti

Lasagna alla bolognese

17,50

Pasta uit oven met klassieke Bolognese saus

Crespelle alla Fiorentina

19,50

Pannenkoeken gevuld met ricotta, spinazie bechamelsaus porcini paddestoelen en Parmezaanse kaas

Ravioli burro, salvia en parmiggiano

19,50

Vierkante pasta gevuld met ricotta, spinazie, saus van boter salie en Parmezaanse kaas

Penne alla Siciliana

20,50

Pastabuisjes met verse tomaten, zwaardvis, pijnboompitten, aubergine, rozijnen en basilicum

Paccheri con Salsiccia e Porcini

20,50

Grote buisvormige pasta met varkensvlees en eekhoorntjesbrood

Hoofdgerechten - Secondi

Hoofdgerechten zijn inclusief bijgerechten met seizoensgroenten

Filetto di Manzo con porcini e tartufo

34,00

Ossenhaas met eekhoorntjesbrood en truffel

Baccala'

32,00

Gebak Kabeljauw met crème van prei en bisque van garnalen

Filetto di Branzino

26,50

Zeebaarsfilet met tomaatjes, witte wijn en peterselie

Saltinbocca alla Romana

29,50

Kalfslapjes met parmaham en salieblaadjes

Huisgemaakte nagerechten - Dolci

Tiramisu

9,50

Klassiek dessert van mascarpone, koffie en cacao

Torta di Limone

9,50

Citroen taart

Torta di cioccolato

9,50

Warme Chocoladetaart