Menukaart
Voorgerechten - Antipasti
Pane e olive
€ 8,50Brood en olijven
Battuta di Manzo
€ 17,50Rund Carpaccio met dressing van de chef
Melenzane alla Parmiggiana
€ 17,00Aubergine uit oven met Parmezaanse kaas, tomaten en basilicum
Vitello Tonnato
€ 17,00Dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus
Gamberi All’aglio
€ 18,00Gebakken garnalen met knoflook peterselie en witte wijn
Verse Huisgemaakte pasta - Primi piatti
Lasagna alla bolognese
€ 17,50Pasta uit oven met klassieke Bolognese saus
Crespelle alla Fiorentina
€ 19,50Pannenkoeken gevuld met ricotta, spinazie bechamelsaus porcini paddestoelen en Parmezaanse kaas
Ravioli burro, salvia en parmiggiano
€ 19,50Vierkante pasta gevuld met ricotta, spinazie, saus van boter salie en Parmezaanse kaas
Penne alla Siciliana
€ 20,50Pastabuisjes met verse tomaten, zwaardvis, pijnboompitten, aubergine, rozijnen en basilicum
Paccheri con Salsiccia e Porcini
€ 20,50Grote buisvormige pasta met varkensvlees en eekhoorntjesbrood
Hoofdgerechten - Secondi
Hoofdgerechten zijn inclusief bijgerechten met seizoensgroenten
Filetto di Manzo con porcini e tartufo
€ 34,00Ossenhaas met eekhoorntjesbrood en truffel
Baccala'
€ 32,00Gebak Kabeljauw met crème van prei en bisque van garnalen
Filetto di Branzino
€ 26,50Zeebaarsfilet met tomaatjes, witte wijn en peterselie
Saltinbocca alla Romana
€ 29,50Kalfslapjes met parmaham en salieblaadjes
Huisgemaakte nagerechten - Dolci
Tiramisu
€ 9,50Klassiek dessert van mascarpone, koffie en cacao
Torta di Limone
€ 9,50Citroen taart
Torta di cioccolato
€ 9,50Warme Chocoladetaart